Ting er IKKE alltid en dans på roser

Livet skal alltid være en dans på roser... Alt skal heletiden være lykklig og perfekt, men sånn er det faktisk ikke! Livet er fylt med mye gleder, men det er også fylt med masse skuffelser og nedturer. Livet skal ikke alltid være lett, det skal komme utfordringer og de kommer også.

Jeg kan sitte og skrive på denne bloggen hvor fantastisk liv jeg har, og alt som er så bra med livet mitt. Men det var ikke derfor jeg startet denne bloggen. Jeg startet denne bloggen for å skrive om sånn livet mitt faktisk er. Ikke skrive om sånn jeg vil at livet mitt skal være. For ingen har et perfekt liv heletiden. Alle har ting de syns er vanskelig å tankle til tider. Og jeg skriver fordi jeg vil formidle minne meninger, mine tanker og mine følelser. Samtidlig som at jeg er 16 år og er gravid. Har også mange ungdommer og kanskje voksene masse spørsmål rundt det. Og da har de mulighet til å høre min mening og erfaring.

Som tidligere er ikke alltid livet en dans på roser. Og det har det virkelig ikke vært for meg den siste tiden. Det går utrolig mye tanker rundt i hode mitt, som jeg ikke helt klarer og samle. Det er tanker jeg ikke helt klarer og sette ord på egentlig, men tanker som bare jeg har. Det er mye redsel og usikkerhet tror jeg. Egentlig vet jeg ikke helt hvorfor de er der men det er de. Jeg gleder meg kjempe myr til den lille prinssessa mi kommer, og føler meg veldig klar til hun kommer. Men det er noe jeg går å bekymrer meg for heletiden, men vet ikke hva det er.

Tror kanskje det kan ha litt med hvordan situasjonen er rundt meg for tiden. Jeg tror det har mye å gjøre med det som skjer rundt meg, og den følelsen av at jeg ikke har så mange lenger på skolen. Jeg har egentlig gledet meg til vinterferien veldig lenge fordi da slapp jeg og reise på skolen. Da slapp jeg å stå opp og våkne med en klump i mage fordi jeg må på skolen, men av en eller annen grunn har den vært der forde! Jeg har ikke hatt den vinterferien jeg håpet og ha. Jeg har kost meg med familie og alt, men likevell er det noe som har manglet.

Men jeg har hatt en STOR glede i ferien også da! Og det er alle de tidene jeg bare har lagt meg ned litt og Sarah Isabell har begynt å sparke. Da han jeg fått opp humøret og kjente en god følelse inni meg. Den lille prinssessa kommer til å bety så utrolig mye for meg, det er jeg sikker på! For den følelsen jeg får når jeg kjenner hunne er i live og sparker som bare det er helt ubeskrivelig. Det er en fantastisk følelse! Jeg kommer til å gjøre alt for at hun skal føle seg velkommen til denne store verden det er sikkert!

Jeg tror alle har kjent den følelsen av at man ikke har noen andre enn seg selv noen perioder, og vet godt hva jeg snakker om, men folk snakker kanskje ikke så mye om det, verken til venner eller famile. Men jeg tror alle kan kjenne seg igjen litt. Men jeg håper alle vil få en fint slutt på vinterferien sin, og få samlet masse gode minner.

-EmilieAuli-

Liker