TRAVLE MORGENER

Om morningen har vi det alltid travelt. Det er alltid mye som skal rekkes å gjøre før Sarah-Isabell skal i barnehagen. Og siden vi ikke har bil, men må ta buss til barnehagen, har vi både en travel og tidsbegrenset tid om morgen. Når jeg må ordne både Sarah-Isabell, Thea-Aurelia og meg selv går klokka utrolig fort. Klokka går fra 6 til 8 på null komma niks.

Når to barn skal stelles og mates på to timer pluss at jeg skal ordne meg selv sier det seg selv at ting blir travelt. Sarah-Isabell bruker fort en stund på å spise, så det er ikke hver gang hun får spise hjemme, for de kan få frokost i barnehagen om de ikke har spist enda.

Når det er jeg og Thea-Aurelia som skal i barnehagen med Sarah-Isabell på morningen tar vi bussen om går litt over 8. Da kommer hun i barnehagen til grei til og hun får en fin dag i barnehagen. Samtidig som jeg kommer meg rett hjem etter å ha fulgt henne i barnehagen. Det gjør at jeg rekker å gjøre mer hjemme før hun kommer hjem igjen og slipper og bruke tiden jeg kan bruke med Sarah-Isabell på å rydde.

 

Liker