TUNGE OG TØFFE TIDER

Det er ikke så lett for meg om dagen, det er utrolig mye som skjer, mye som skal tas tak i og en fysisk og psykisk kropp som ikke følger med meg. Jeg har blitt dårlig noe som gjør at hverdagen min ikke helt strekker til. At det er vanskelig å fulføre ting, vanskelig å kommer seg ut, det meste er egentlig veldig vaskelig.

Jeg må prioritere alt jeg gjør, og tenke meg nøye om for å være sikker på at det er lurt for kroppen, jeg må alltid tenke på kroppen og hva den klarer. Jeg må alltid hvis at jeg får til det jeg skal, uansett hvor mye smerte kroppen gir og hyler av.

Jeg har vært borte fra bloggen en stund fordi jeg ikke har vist hvordan jeg skal forholde meg til alt. Hvordan jeg skal takle hverdagen, hvordan jeg skal få ting til å gå rundt. Men jeg har kommet fram til en ting, og det er at jeg må gjøre ting jeg syns er gøy, ting som får meg til å være glad, ting som får meg til å finne på noe. Og da er vel dette det rette stedet. Jeg liker jo å blogge, lykkes og jeg elsker å ta masse bilder. Så detter må være det jeg kanskje kan fokusere litt på :) Kanskje det kan hjelpe meg et skritt fram, og det skritt ut av det vanskelig :)

 

Liker