Ultralyd og Oslotur

Hei alle sammen! Idag har vært en LANG men veldig koselig dag! Hele dagen startet med å ta bussen utover til Lillehammer sammen med Martin! Grunnen til at vi dro tidlig til Lillehammer var fordi vi skulle på ultralyd halv 11!

På ultralyder fikk vi vite at den lille prinsessa var hadde det fint inni mage og det virket som hun trivdes veldig godt. Nå ligger hun ikke på minus lenger heller og det er jo veldig bra! Når er hun på gjennomsnitten der hun skal være og alt virket som det skal! Hun ligger også fint til iforhold til fødselen (hodeleie). Men hun var ikke så veldig "fotogen" idag hahaha. Det var veldig vanskelig å få onkelig bilder, men vi fikk med oss 2 bilder da :)

På dette bilde ser dere ansiktet til den lille prinsessa:

Etter vi var ferdig på sykehuset var det ned på togstasjon og bestille billetter til Oslo S :) for idag skal vi også på IKEA og handle inn ting så det et klart når Sarah-Isabell kommer! Så nå sitter vi på toget inn til Oslo S og skal snart av. Gleder meg veldig til å få ting på plass :D men kommer sikkert et innlegg i kveld eller i morgen tidlig om hvordan IKEA turen gikk og sånn.

-EmilieAuli-

Liker