Ungdomslivet mitt er øddlagt!

Hei alle sammen! Som dere vet lever jeg et ungdomsliv ikke likt alle andre sitt. Jeg er en 17 åring, men må leve som jeg er voksen. Jeg kan ikke være en vanelig ungdom som resier på fest hver helg og gjør alt hva foreldrenen sier vi ikke skal gjøre. Jeg har ikke den sammen ungdomstiden som alle andre. Jeg har en tid jeg må være hjemme med mitt lille gull og kose meg med henne. Jeg har et liv der jeg må ta meg av et lite barn. Mange sier jeg har øddlagt ungdomstiden min. At jeg ikke kan leve som en ungdom lenger. Men jeg kan jo det. Ja jeg har et barn, og kan ikke reise ut å drikke og feste hver helg, men er det virkelig det ungdomstiden går ut på? Og drikke seg dritafull hver helg og ikke ha kontroll over hva man gjør?

Isåfall om det er det som er nåtidens ungdomstid så må jeg ærlig innrømme at jeg syns jeg har en bedre ungdomstid. Jeg kan få gleden av å se en vakker liten jente vokse opp og utvikle seg. Jeg kan gi en liten jente mat og all den omsorgen hun trenger. Jeg kan være stolt over den lille jenta jeg har fått. Og jeg kan få masse gode minner sammen med verdens vakkreste lille datter.

Det er flere ganger jeg får spørsmålet: Har du ikke øddlagt ungdomstiden din nå? eller er du ikke vanskelig å ha en liten unge? Men svaret er nei. Jeg har ikke øddlagt ungdomstien min. Jeg har verdens beste ugdomstid. Og nei det er ikke vanskelig. Det er datteren min og jeg vil henne det aller beste. Hun betyr så utrolig mye for meg, og uannsett hvor vanskelig jeg selv har det så har jeg alltid ekstra energi til Sarah-Isabell.

Noen ganger føler jeg at jeg blir litt irritert når folk sier at jeg har øddlagt ungdomstiden, for jeg har faktisk ikke det. Jeg har en ungdomstid ulik mange andre ungdom, men jeg har en ungdomstid jeg aldri kommer til å glemme, og en ungdomstid men masse herlige minne, som kommer til å bety tusen ganger mer en hva en vanlig unngdomsminner kommer til å gjøre.

Liker