Unnskyld til dere som misforsto

Hei alle sammen! Jeg har skjønt at det er mange som har misforstått det ene innlegge mitt (Aboet føles som et drap) Det var ikke menningen at folk skulle toke det som at jeg mente at de som tar abort dreper noen. For jeg har egentlig ikke noe imot folk som tar abort. Det er fult og helt deres valg. Det jeg mente med det innlegge var at for meg når jeg tenke på det følte jeg at jeg tok livet av en unge. Rett og slett fordi jeg menner at når hjerte har begynt å slå er det et liv.

Men selv om jeg menner det vet jeg at det er mange som velger å ta abort noe jeg har stor respekt over. Hvis du selv ikke er klar for å ta den rollen som vil komme, er det det beste valget for det. Jeg syns det var viktig å informere om at jeg ikke mene noe vondt til dere som veldig abort. Jeg formulerte meg kanskje litt dårlig i innlegget og det var kanskje derfor mange tolket det feil. Derfor syns jeg det var viktig å så sakt til dere som tok dette innlegget ille opp at jeg mente ikke at alle som tar aboet er "modere". Det eg mente var at for meg ble det feil. Jeg hadde ikke klart og leve med det. Jeg hadde antagelig sittet igjen med føelesen av at jeg tok livet av min egen unge. Men det betyr ikke at dere gjør det. Alle har sine grunner til å ta abort, og det er vansklig nok for dere å takle det også. Så det er utrolig viktig for meg at dere som tok dette feil, kan få en liten unnskyldning. Det var ikke menningen at dere skulle tenke sånn på det.

For der tok deres valg og jeg respektere det. Jeg har ikke noe imot folk som tar abort, men jeg hadde mye imot det å ta abort på mitt barn.

-EmilieAuli-

Liker