Utsende betyr ikke alt

I sosiale medier idag er der utrolig mye press på utsende. Du skal ha de perfekte puppene den perfekte nesa, den perfekte huden og det perfekte håret. Alt skal rett og slett være perfekt. Men fins det noen som er 100% perfekt?

Det er ingen som er 100% perfekte. Alle har noe som ikke er perfekt, om det er rumpe, lår, pupper, nese sov. Men hvorfor skal man være misfornøyd med seg selv pga det. Hver som du er og hvis verden at du er fornøyd med deg selv. og finn heller de posetive sidene.

Jeg sitter her, uten jobb, uten utdanning, men jeg har to velskapte barn. Jeg har Cerebral Parese, men jeg fungere fint i hverdagen, og om du ikke vet at jeg har CP så er du det ikke. Jeg har dysleksi, men du vet det ikke før jeg begynner å lese høyt for deg, men jeg kan ihvertfal og lese og skrive. Jeg har ting på kroppen jeg er litt misfornøyd med, men det er sånn jeg ble født og jeg burde være glad for det.

Det kan være tøft å vokse opp i denne verden, rett og slett fordi det er så mye press på utsende og kariere. Du trenger ikke å være perfekt, eller ha en stor og luksuriøs kariere. Så lenge du har det bra. Du trenger ikke bry det med det alle andre sier, så lenge du er fornøyd med deg selv. Du må være glad for at du er du, og vite at du er enestående. Du trenger ikke å være som alle andre, eller bry deg om det de andre sier. Hver fornøyd med deg selv.


Liker