Valget måtte tas

Dagene gikk. De ble lange tunge og vanskelige. Valget måtte tas. Valget om jeg skulle beholde barnet i magen eller ikke.nJeg tenkte mye fram å tillbake. Mye tårer trillet. Motstand og pressing. Men jeg måtte tenke å kjempe.

Tankene mine gikk mye fram og tilbake. Skulle jeg beholde eller skulle jeg ta abort. Presset ble stort. Jeg fikk masse dritt sleng i ansiktet og på meider. Fittekjærlig, jævla hore. Det var både vanskelig og tøft. Da ble valget enda vanskligere. Jeg følte men både alene og trist.

Tiden gikk fort og jeg måtte finne ut hva jeg skulle velge. Det var mye fram og tilbake. Jeg var heletiden opptatt av at Martin barnefaren skulle være med å ta valget. Selv om det egentlig var fult og helt mitt varg. Jeg ville ikke gå over hans meninger. Jeg ville vi skulle bli enige. Det ble mye uenighet, og mye fram og tilbake før vi tok det endelige valget.

En dag bestemte vi oss for å beholde, og en annen dag fant vi ut av abort. Det var mye samtaler med helsepersonell for å finne ut hva vi ville gå til ved de forskjellige valgene. Jeg viste egentilg innerst inne at jeg ville beholde. Jeg viste at abort ville bli feil for min del, men likevell ville jeg vite hva Martin mente. Tilslutt kom vi fram til aat vi skulle beholder barnet i magen. Etter en lang til med mye om og men.


Den dagen valget var tatt følte jeg meg lettet. Jeg ble glad og følte at brikkene endelig kunne falle på plass. Valget var tatt, og jeg skulle bli mamma.

Liker