Vanskelig og slitsomme dager

Noen dager er fantastiske. Noen dager er tunge. Noen er morsomme. Noen er lange og kjedelige. Selv når du er mamma til et lite barn kan det være både vanskelig og kjedelig dager. Selv om de fleste bare er morsomme og fulle av latter. Selv om du er mor har du dine dager der alt bare er drit. Du har dine dager der du ikke er i humør i det hele tatt. Du har dine dager det alt du gjør føles feil. Og du har dine dager der du føler deg som en elendig mamma, selv om du ikke er det. Men heldigvis har man ofte flere positive og morsomme dager.

Det er mange som tror det å være nybakt mor bare er mye kos og morro, men det er ikke bare det. Vi har også dager som er krevende og slitsome. De dagene barnet ditt bare skriker og skriker å du ikke klarer og roe han/henne, eller de dagene de er syke. Vi har selvfølgelig mange fine opplevelser og minner vi tar med oss resten av livet også. Og det er de dagene vi blir sittende igjen med.

Jeg har selv hatt mine dager der jeg både har vært sliten og irritert. Dager jeg har vært trist og lei fordi Sarah-Isabell bare har skriki og skriki, men vi kommer alltid igjennom dem. Jeg har foreksempel dager som det har vært veldig mye å gjøre. Uker jeg har hatt mye å gjøre, de kan gjøre meg veldig sliten. Men vet dere hvordan jeg kommer hjemme de tunge dagene? Jeg tenker på alle de fine dagene vi faktisk har sammen, og de fine øyeblikkene som vil følge med meg hele livet. Også tenker jeg på hvor fantasisk jente jeg faktisk har. For i mine øyne er hun den vakresten babyen i hele verden.

Men husk en ting vi foreldere har lov til å være slitene, og vi har liv til å ha en dårlig dag uten at vi er dårlig foreldre.

Liker