Veien videre

Det begynner nå å skje ting rundt meg, ting jeg ikke har snakket så høyt om på bloggen enda. Det av mange grunner. En av de grunnene er at jeg ikke helt har vist om dette har vært et rett eller feil for min vei videre her i livet. Men nå begynner ting å nærme seg, og jeg har forstått at jeg nå faktisk skal inn på et helt nytt og spenende behandlingsløp om bare litt over en måned.

På mange måter jeg er livredd. Det er en helt ny hverdag. En helt ny måte å jobbe på, og et helt nytt sted. Det er skummelt og ikke vite om dette vil fungere eller ikke. Men jeg har funnet ut at jeg ikke klarer å finne ut dette uten å prøve. Samtidig er det mange faktorer jeg er veldig redd. Det er skummelt å flytte vekk fra familien jeg har nært på meg hele tiden. At jeg ikke bare kan ringe mamma så kommer hun på døra. Ikke kunne være nær noen jeg kjenner. Det blir en rar opplevelse.

Det er jo også sånn med psykisk helse at det er mange forskjellig behandlingstilbud der ute, og det å finne det rette behandlingstilbudet for deg kan være kjempe vanskelig. Jeg har prøvd flere forskjellige ting og gått på veggen gang på gang, og det er både krevende og tungt. Og jeg vet jo ikke hvordan dette vil gå, men jeg har valgt å prøve dette også, og krysser fingrene for at dette vil være det rette. Jeg skal inn på BET- seksjon i Asker allerede 12. okt og kjenner jeg gruer meg masse, men håper jo også at dette kan føre meg på riktig vei, og hjelpe meg til å komme tilbake til den hverdagen jeg hadde med barna og hele pakken. Nå hørtes dette veldig enkelt ut, men det er det overhode ikke. Dette krever masse av meg men jeg må tenke at jeg gjør dette for barna mine, og krysse fingrene for at dette er rett.

Skulle jeg være uheldig igjen å gå på veggen så har jeg ihvertfall prøvd. Og selv om det er vanskelig da, så er det likevel godt i senere tid og vite at jeg har prøvd det. Da har jeg vist at jeg har prøvd og jeg vet det vil være et stort nederlag om det ikke fungerer, men vi får krysse fingrene for at dette er brikken på riktig vei. Så gleder jeg meg masse til å ta dere med på den reisen!

#nouwseptemberchallenge

nouw.com/nouwseptemberchallenge

Liker