Velkommen til oss - starten på noe nytt

Alt som har skjedd rundt meg de siste månedene er på mange måter helt uvirkelig. Kan alt dette virkelig ha skjedd meg? Mange ganger tenker jeg det må være en drøm. En drøm som aldri går over, og det er det også hvis man tenker litt annerledes på hva en drøm er. For en drøm kan være mye.

Når jeg tenker drøm i dette tilfelle er det at jeg får leve drømmelivet. Jeg får leve et liv jeg aldri trodde jeg kom til å få igjen. Jeg kan jobbe mot mål jeg trodde var umulig. Jeg trodde aldri for 1 år siden at jeg kom til å finne kjærligheten, få meg leilighet, samboer, bo uten hjelp, føle på lykke og kunne klare å se framover. Men her sitter jeg og har alt sammen. Det som så lenge bare har vært en drøm har nå blitt virkelighet.

Når jeg hadde igjen en måned på BET-seksjon begynte jeg og Christopher å leite etter leilighet, og leilighet fant vi oss også. Vi fant en stor og fin leilighet på Biri og er storfornøyd. Vi kaller det alltid villaen vår. Det er ikke så rart da vi har fått oss en 150kvadrats leilighet, som er helt nyoppuset. Vi fant en leilighet vi var fornøyd med, og som fylte kriteriene våres. Leiligheten er superfin, og enda finere vil den bli når vi får inn alt av dekor og møbler i tillegg. Jeg føler meg virkelig heldig som får dele dette livet med Christopher, og at vi faktisk driver å skaper et hjem og en familie sammen!

Her kan dere få se leiligheten vår akkurat i det vi tok over leiligheten. Det vil også komme video av leiligheten når den er ferdig. Vi gleder oss til å innrede og få det akkurat sånn vi vil ha det. Dette er virkelig en spennende reise.

Liker