Verste nattan i mitt liv!

Hei alle sammen! Inatt har jeg hatt den verste natta i mitt liv tror jeg. Det lille nurket i mage ville ikke la være å presse og det har hun fortsatt ikke gitt seg med! Det er veldig irriterende og ligge hele natten og bare vri seg og ikke finne noen hoste stillinger fordi du har så utrolig vondt i magen og underlivet!

Etterhvert som jeg kom lenger inn i natten ble det bare enda værre! Da ble jeg skikkelig kvalm og klarte ikke sove i det heletatt så det ente med at jeg hentet meg en bøtte i tilfelle noe skulle gå galt! Men sånne netter kan jeg vel bare venne meg til framover! Har fått beskjed av alt av helsepersonell at hun antagelig ikke blir inne til termin. Hun ligger så lagt ned og er helt klar til å komme så det kan skje når som helst!

Har merket det utrolig mye på kroppen den siste uka! Har rett og slett vært helt ferdig og det har ikke vært mye som skal til før jeg har fått den lille prinsessa mi til å presse som en gal! Hahaha

Nå i helga driver vi og ordner rommet til meg og Sarah-Isabell så alt er klart til hun kommer! Vi kom veldig lagt i går men mangler fortsatt mye. Så skal vel fortsette litt mer idag så får vi se hvor langt vi kommer :) haha kommer et blogginnlegg om hvordan det har blitt når ALT er ferdig :) ha fortsatt en fin lørdag alle sammen!

-EmilieAuli-

Liker