Vi har tatt en velfortjent høstferie

Fra idag tok vi en velfortjent høstferie. Sarah-Isabell går jo i barnehagen 100% og er mye bort. Hun trives godt i barnehagen, men syns også det er veldig koselig å være hjemme med lillesøster. Selv om jeg sier vi har ikke alle i huset her tatt høstferie. Martin må jobbe selv om vi andre tar høstferie. Vi har en travel hverdag til vanlig, uansett om jeg nå ikke går på skolen. 

Det er alltid mye som skal gjøres med to barn, og derfor blir hverdagen travel uansett. Det skal ryddes, vaskes, oppfølging av barna, 4 timer skole, og behandling til meg selv. Barna skal også ha sin del og med alt jeg sliter med er det mer en nok, å ha kontroll på. Derfor er det veldig godt å kunne ha ferie nå. Vi har litt planer i høstferien, så vi kommer til å kose oss veldig. Vi få besøk av lillebroren min og mamma´n han. Og det blir kjempekoselig. Sarah-Isabell kommer til å syns det være kjempegøy da de er jevn aldrene. 

Vi skal også til pappa en tur også skal vi i familie selskap et stykke unna og det blir veldig gøy. Det er ikke ofte jeg ser familien til pappa så det er veldig gøy å se dem får jeg får se dem. Det er noe jeg gleder meg veldig til, og det håper jeg barna gjør også. Etter høstferien starter en ny og hektisk uke igjen. Da er det barnehagestart igjen, og alt opplegg vi allerede har. så denne uken vi har fri skal vi nyte, for det fins ikke noe bedre enn å være sammen med de to jeg er mest glad i, i hele verden. 

 

 

Liker