VIDEO: Allerede 3 år

Det er så rart. Tenk at du lille Thea-Aurelia er 3 år idag. Tiden har løpt av sted. Jeg husker dagen du kom. Når du først bestemte deg for å komme ut i den store verden skulle det skje fort. Det tok hele 2 minutter så var du ute. Du har vært en sprudlende jente hver eneste dag fra du ble født. Skjeldent du gråter og surver, og smilet ligger alltid på lur.

Jeg er kjempe stolt av å være mammaen din. Du sprer masse glede og er høy og lavt hele tiden. Du er ei jente som ikke er mye redd, er det noe du vil prøve hopper du rett oppi det med en gang. Og det går stortsett veldig bra. Du har gitt mamman din og alle andre rundt deg masse fantastiske minner og mamma elsker deg masse. 

Du og Sarah-Isabell har alltid hatt et veldig tett forhold og jeg vet at Sarah-Isabell er kjempe stolt av å være storesøstra di. Dere begge er det viktigste for meg. Kos dere masse idag også håper jeg du får mange fine gaver Thea-Aurelia.

Idag er det du som er dronningen. Du bestemer og du kan hive innpå masse kake som jeg vet du er veldig glad i. Håper du får en like super dag som du er. Mamma savner deg kjempe masse og er kjempe glad i deg. Her er en video til deg. En liken gave på selve dagen så får du mer når vi skal møttes igjen. Mamma elsker deg masse. Gratulerer med dagen jenta mi <3

 

Liker