VIDEO: Jeg har funnet kjærligheten

Det å holde bloggen oppdatert mens jeg har vært på BET har vært en stor utfordring. Jeg har prøvd å komme med noen innlegg innimellom, men det å ha behandling på BET er på ingen måte enkelt så jeg har tydelig merket at jeg har hatt nok med å jobbe med meg selv. Nå er jeg i siste uken her på BET, og på fredag reiser jeg hjem for denne gang.

Under dette oppholdet på BET har livet mitt forandret seg total, og det er mange spennende ting jeg gleder meg til å dele med dere framover. Endelig har jeg klart å finne en vei som passer for akkurat meg. Som sagt har det skjedd mye på de 3 månedene jeg har vært her. Jeg har blant annet funnet meg en kjæreste, som virkelig er helt perfekt.

Jeg har funnet en person som ser på meg som Emilie. En som lar meg få være meg. En person som viser forståelse og støtte. En som virkelig bryr seg om meg, og som gir meg både motivasjon og glede i hverdagen. En person som så og si alltid får meg til å smile. En person jeg helt klart vet at vil bli endel av hverdagen min i lang tid, og til og med helt fram til alt er over. Evig kjærlighet som jeg føler vil vare livet ut.

Det er helt fantastisk at jeg har funnet Christopher. Han er et godt menneske, med mye glede, omsorg og forståelse. Det er mange ting som har skjedd på en måte som gjør at jeg mer og mer tøff og klar for å stå i en kamp, om å få tilbake livet mitt. Det at jeg i tillegg har funnet. noen jeg kan dele hverdagen min med er utrolig godt og fantastisk. Det å ha en ved min side som skjønner meg og mitt og som støtter meg uansett er veldig godt. Jeg er evig takknemelig for at jeg har blitt den heldige som får lov til å dele en hverdag med Christopher. Og gleder meg til alle den fine tiden vi skal få sammen og alle minnene vi skal skape sammen!

Liker