VLOGG: Hva vil helgen bringe? Med espen

I helgen hadde jeg permisjon med Espen. Vanligvis når vi søker permisjon reiser vi ofte til fjells eller ut i naturen. Vi pleier ikke søke permisjon bare for å være her, men siden jeg nå går med gips og er lite mobil søkte vi om permisjon her hjemme. Og dro heller ut på noen aktiviteter der jeg kunne bruke rullestolen min.

Det å ha permisjon sammen med Espen er alltid vellykket. Vi koser oss i hverandres selskap og klarer alltid å finne på ting og ha ting og snakke om. Og selv om denne permisjonen var litt annerledes enn vi vanligvis pleier så ble den veldig vellykket. Vi fant på masse morsomt og koselige ting. En ting som helt klart var på tapeten var å ta bilder. Kan vil ikke si at det er så ulikt oss for vi tar jo alltid bilder når vi er sammen. Så det skulle ikke være noe unntak denne gangen heller.

Vi hadde en kjempe fin og vellykket helg sammen. Vi koste oss masse både med mat, kino, alpakka besøk osv. Jeg sitter igjen med en veldig god energi etter denne permisjonen, og gleder meg allerede til neste permisjon. Tror jeg og Espen er like enige om at vi håper det ikke blir så veldig lenge til.

Dere har etterspurt litt mer hverdags vlogger. Så denne gangen når jeg skulle vlogge hele helgen prøvde jeg og tenke litt på dette. I starten vil dere kunne følge både min og Espen sin morgen før vi møtes, og også kunne se hva vil gjorde i helgen. Håper dere liker vloggen! Husk å Abonner på YouTube kanalen min om du har lyst til å følge meg. Dette er helt gratis. Her har dere helgevloggen håper dere liker den.

Liker