VLOGG: Min første dag inne på BET


Nå er jeg tilbake i Asker for behandling. Nå er jeg tilbake på BET, og denne gangen er jeg ikke her for å finne ut om jeg vil ta imot behandling. Denne gangen begynner behandlingen. Nå skal jeg være her i 3 måneder, og jeg kjenner det er både skummelt og rart. Tenk om dette oppholdet skal forandre hverdagen min. Tenk om dette oppholdet forandrer resten av livet mitt.

Jeg merker selv at jeg holder litt tilbake. At jeg ikke klarer å yte 100%. Dette av mange grunner tror jeg. Jeg er livredd for at dette ikke vil fungere, jeg er livredd for at behandlingen ikke vil gjøre noen forskjell. Hvis jeg da har yta 100% og det likevel ikke fungerer vil nederlaget bli enda vanskeligere å håndtere. Men samtidig så er jeg jo her for å skape en endring og da må jeg yte 100%, så nå i starten av oppholdet blir det å fokusere på og finne ut hvordan jeg slipper redselen.

Det å komme inn på behandling igjen trodde jeg skulle bli enklere denne gangen her, siden nå vet jeg hva jeg går til, men nei der tok jeg rimelig feil. Denne innleggelsen ble en vanskeligere enn forrje gang. Hvorfor? Det lurer jeg også på. Det ble enda mer redsel, enda mer angst, enda mer tårer og ja første dagen var er rent helv... Men jeg håper dagene blir bedre etterhvert. Jeg var forberedt på at det ville bli vanskelig de første dagene, men ikke så hardt som det faktisk ble.

Men dagen gikk og jeg klarte å komme meg igjennom det. Jeg har fått meg rom og seng. Alle tingene mine er på rommet så selv om det er en vanskelig start har jeg ihvertfall begynt, og bare det i seg selv er et skritt i riktig retning.

Liker