Drømmer for fremtiden

Oppi alt det negative, syns jeg det er greit og dele noen positive ting i hverdagen og tanker rundt ting. Jeg har fått endel spørsmål om hva jeg tenker om framtiden. Om jeg har noen spesielle ønsker for framtiden osv. Dette er et spennende og vanskelig innlegg for meg og skrive og jeg velger å ta denne utfordringen. Mange skjønner kanskje ikke hvorfor dette er et vanskelig innlegg og skrive, og det skjønner jeg godt. Alle vet vel hvilken ønsker og drømmer dem har for fremtiden, og det har jeg også. Grunnen til at dette er et vanskelig innlegg og skrive er fordi jeg syns det er vanskelig og vite hva jeg ønsker i framtiden. Eller egentlig er jeg vel redd for å ønske og drømme meg ting i framtiden, fordi jeg er redd for å bli skuffet over meg selv.

Det å sette seg mål og drømmer er veldig bra. Men noen ganger kan dette være veldig skummelt. For meg som har en hverdag med preg av mye uforutsigbarhet, og usikkerhet syns jeg det er veldig vanskelig og sette mål. Jeg har opplevd mange nedturer de siste årene og mål og drømmer er måtte satt på vent eller blitt utsatt grunnet min helsetilstand. Dette har ført med at jeg har blitt veldig redd for å sette meg mål og drømmer, nettopp fordi jeg blir så sint og skuffet over meg selv når jeg ikke klarer å holde de målene og drømmene jeg har satt meg. Det har ofte ført til et stort nederlag for min del, og derfor har jeg heller lagt en sperre for disse tanker og mål, for å slippe å bli skuffet. Samtidig vet jeg at det er veldig viktig og sette seg mål og drømmer i hverdagen for å komme seg videre. For hvert et mål og drøm jeg klarer å gjennomføre vil gleden og mestringsfølelsen komme og den er veldig viktig å kjenne på. Derfor er jeg på mange måter glad for at dette er et spørsmål dere stiller meg, for det er med på å utfordre meg litt på veien, noe som er veldig bra og viktig.

En drøm jeg har for fremtiden er at jeg skal kunne bli frisk nok til å ha barna 100% igjen. At jeg skal klare hverdagen som mamma og at jeg skal klarer å stå i de kamper som kommer. Målet jeg hadde satt meg var at innen sommeren 2020 skulle barna hver tilbake i huset. Da skulle omsorgen for barna hver min og ting skulle være på plass igjen. Dette er en drøm og et håp jeg ikke har lagt fram meg, men har samtidig inne forstått meg med at det kan henne dette kan ta litt lenger tid. Jeg ønsker å ha omsorgen for barna innen Sarah-Isabell begynner på skolen. Få være med å dele de fine minnene, som den første skoledagen, lekser, og bare det å ha en hverdag med en skolejente, samtidig begynner Thea-Aurelia også å bli stor og det er en utvikling jeg har lyst til å være med å se. Drømmen er der og målet er der, men om tidsperspektivet mitt kan opprettholdes er jeg mer usikker på. Tiden går fort, og jeg har fortsatt en lang vei igjen. Men en ting som er 100% sikkert er at barna en dag kommer tilbake for godt og jeg har den daglige omsorgen.

Om noen år håper jeg også at jeg har kommet meg videre i livet. Kanskje funnet et hus, barna er tilbake. Flyttet for meg selv og kanskje til og med bor jeg og Espen sammen. Forhåpentligvis gjør vi det, ingenting er sikkert men hvis ting er så bra mellom oss som ting er idag så vil det skje håper jeg. Det å kunne starte en ny start, med en familie. Barna, en og dele hverdagen og utfordringene med, det er virkelig en stor drøm.

Folk spør også om jeg har noen ønsker og steder og reise. Det har jeg helt klart. Jeg har fra jeg var ganske liten ønsket meg og reise på ferie til Marokko. Aner ikke hvorfor jeg har så lyst til å reise akkurat ditt, men det har alltid vært en drøm, og vil alltid være det. Jeg syns Marokko virker som et veldig fint land, og har veldig lyst til å se kulturen og miljøet nedi der. Jeg har også veldig lyst til å reise litt. Oppleve verden. Reise ned til et fattig land der det er en helt annen levemåte enn vi er vant til. Til et land der bare det å få tak i mat og vann er en kamp, mens vi bare kan gå i kjøkkenkrana på kjøkkenet. Jeg har lyst til å reise ned og se hvordan dem har det, og være med å hjelpe dem, men ting. Om det er å bare ha med noen klær ned til barn som trenger det, eller andre ting dem trenger. Leker, dele fine stunder som musikk på kvelden med varme tepper osv.

Ellers er Norge også et fint land og reise i. Vi har så mange fine steder her i Norge, som kan bli en like fin ferie som alt annet. Det å oppleve landet vi bor i mener jeg kan være viktig og veldig fint. Så en ferie der jeg kan reise rundt i Norge og oppleve nye steder er helt klart et stort ønske. Jeg tror kanskje jeg avslutter dette innlegget her. Kan heller komme med en del 2 en dag, drømmer og ønsker forandrer seg hele tiden og fort kan det være andre mål og drømmer som har kommet så kan gjerne skrive et sånn innlegg senere om det er et ønske.
 

Liker

Kommentarer

Kjersti.langset
,
Drømmer er gratis ❤️