Er det noe du lurer på?

Jeg regner med det er en del spørsmål som folk lurer på, derfor har jeg valgt å vente å svare i spørsmålsrunden til bomba var sluppet. Så er det noe dere lurer på så er det bare og kommentere under så skal jeg svare på alle spørsmålene som kommet i slutten av uken.

I sånne situasjoner er det veldig lett at folk begynner og snakke og lage sine egene historier som ikke trenger å sette i det heletatt, derfor syns jeg det er utrolig mye enklere og holde dere opptater her, og gi dere mulighet til å spørre her på bloggen om det er noe dere lurer på. Da kan jeg svare på spørsmålene og si hvordan ting egentlig er istede for at jeg skal høre masse rykter om ting som overholde ikke stemmer. Jeg vet at rykter sikkert vil lages uannsett, men da får ihvertfall jeg sakt min versjon, og fortalt hvordan ting fortsatt er også må dere som leser valge om dere vil tro på det jeg skriver eller ikke.

Så derfor håper jeg at er det noe dere lurer på så kan dere spørre meg her, så skal jeg svare så godt jeg kan. Håper alle får en fint torsdag vidre.

Liker

Kommentarer

Constanza Marcela,
Gleder deg te høsten og vinter? Hvor lenge he du blogge? Hva liker du med blogg?
mcff.blogg.no
Anonym
,
Reaksjonen til mammaen og pappaen din? Reaksjonen til martin?
Anonym
,
Hvem fortalte du det først? Hvordan har familien reagert? Hvordan blir det med VGS?
Natalie
,
Når har du termin? Er du og Martin fremdeles sammen da jeg leste i det (nyeste?) innlegge om at han har Sarah Isabell en helg?