Et knust mammahjerte

Når du får barn finner du virkelig ut hva det vil si å være glad i noen. Har jo vært glad i andre før som venner og familie, men det å være glad i barna sine er en helt annen ting. Barna er førstepri og har ikke de det bra her heller ikke jeg det bra. Og gleden over nye ting dem gjør og sier og utviklingen dems er helt utrolig opplevelse. Det som er det verste å høre av en mamma er når barna blir kaldt stygge ting.

Det å få kommentarer som: "du tar ikke vare på barna dine","Barna dine er like stygge som deg", "Barna dine fortjener ikke å bo i et så dårlig boforhold", "Håper barna dine dør"osv. Det er helt forferdielig. Som blogger får du mye stygge kommentarer. Både som mamma og om barna. Og det knuser virkelig mammahjerte. At noen kan skrive sånne ting om barna mine er helt utrolig. 

Som blogger må jeg læere meg og takle sånne kommentarer. Og jeg må glemme de stygge kommentarene jeg får. Men når du får kommer tarer som "Håper ungen din dør" eller "ungenen dine er like stygge som deg" er det vanskelig å glemme. Barna mine er det kjæreste jeg har og vil dem ingenting vondt. Det knuset et mammahjerte, når du leser sånne ting, og tanken på at folk faktisk kan være så stygge er helt utrolig.

 

Liker

Kommentarer

tanketromling,
Hmm, noen har et behov for å si stygge ting for å såre eller skremme. Da føler de seg betydningsfulle. Prøv å ikke bry deg om det. Barna dine er vakre og du er vakker. Disse anonyme feigingene har bare et eller annet problem.
tanketromling.blogg.no/
Veronicq
,
Barna dine er nydelige! Hev deg over det de sier, de sier det KUN for at de er sjalue!! Unger i seg selv er aldri stygge, uansett om hvem som er foreldre.. De som virkelig sier sånt, er bare idioter... Du og martin er unge, mn dt betyr ikke at dere er dårlige foreldre... kjenner en del som er yngre enn dere, og de klare seg så bra. Og i følge det jeg leser i bloggen, så vil dere det beste for jentene dine 😊 de er heldige!! Uansett som jeg også sier til meg selv, jeg er ikke perfekt som foreldre... det er faktisk ingen!! Men jeg gir barnet mitt kjærlighet og trygghet... Gjør alt for sønnen min... stå fortsatt på!! Hev dere over det!!
madelen
,
Er du seriøs? Det er jo helt forferdelig!