Forandring i livet

Hei alle sammen:) Alle vet det at det er en stor forandring i livet å få en liten unge. Det er både mange ulempe og mange posetive ting ved det å få barn. Men heldigvis blir alle de ulempen med å få barn glemt når ungen komme. Jeg som er så ung så er det jo mange ulemper med å få barn. Som foreksempel at jeg ikke er myndig og kan bestemme selv, jeg er ikke ferdig med utdanningen, jeg må ta et friår osv. Det er noe jeg faktisk tenker en del på. Jeg syns det er litt kjip og ta et friår, og jeg syns det er liit kjipt og ikke kunne styre alt selv ( selv om jeg nesten gjør det, mamma lar meg betemme det meste selv, men vet jo at mamma kan nekte ).

Men som sakt har jeg tenkt en del på de tingene i det siste, men jeg kom fram til en tanke. For selv om jeg har tenk mye på det og syns det er litt kjipt, så har jeg gjort meg en tanke. For de kjipe tingene er ikke engang vitsen og tenke på, for se hva jeg har fått. Jeg har fått vedens fineste vakreste jente i hele verden. En jente jeg kan se vokse og bli stor. En jente som aldri forlatter meg. Verdens beste gave.

Jeg vil bare fortelle en ting til verden. Jeg er 17år og er mor. Jeg har kommet meg gjennom et år på vidregående, selv om jeg gikk gravid og hadde endel problemer opp gjennom svangerskapet. Jeg har fått en veldskapt liten jente, med navnet Sarah-Isabell, og hun skal få en fin oppvekst. Selv om folk blir foreldre i ung alder, kan vi være gode foreldre. Vi kan klare det selv om vi er unge. Vi går skole, vi fullfører, og vi tar oss av ungen vår. Ha respekt for unge mødre. Ikke snak dritt om oss. Vi får også til det vi vil, og er gir ikke opp :)

Liker

Kommentarer

Marlene,
Stå på, kos deg masse med den lille !:)
lmgf.blogg.no
Karen
,
Du blir snakket om på vargstad. Mange som sier at moren din gjør meste av jobben og tar seg av henne. Du skryter bare over hvor flink du er på bloggen,men i virkeligheten gjør du ikke så mye for ungen.
Sveen
,
Vet ikke helt om folk på vargstad skal uttale seg om noen ting de ikke har en dritt å gjøre med! :/
Maja
,
Du karen som sitt å hører på alt slarve, hva prøver du å oppnå med å skrive slik?? Jeg ble selv mamma som 17 åring å selv om man er ung så er man ikke dum!! La nå jenta få en sjanse!! Synes rå tøff å flink jeg som står på å går med rak rygg selv om dere andre trur dere er så mye bedre selv!!! Dere er ihvertfall en gjeng med dritt unger selv som gidd å drive på slik!!! Stå på Emilie, fortsett å vær stålt av nurket deres 😊
Heidi
,
Det er helt utrolig hva folk kan få seg til å si når de er usynlige på nett. Stå på og hev deg over alle de som tror de vet bedre 😊
Ann-Elin,
Stå på! Så flott at du har en mor som hjelper deg, er tøft å være alene med en baby.. Flott navn dere har valgt, datteren min heter også Sarah.. 😊 og folk vil alltid snakke, det er det bare å blåse en lang marsj i.
annelingalik.blogg.no