Fra amming til erstatning

Hei alle sammen! Nå har jeg sluttet og amme og begynt med morsmelkerstatning i stede. Og Sarah-Isabell virker som liker det veldig godt. Grunnen til at jeg sluttet og amme det var fordi Sarah-Isabell skreik så mye den siste tiden jeg ammet. Hun skrek når jeg ammet og etter jeg hadde ammet og før jeg ammet. Hun sov litt også begynte hun å skrike igjen.

Vi prøvde mye forskjelig men ingenting funket så jeg ble veldig sliten og lei. Og det ble ikke noe kos og amme lenger. Det var noen ganger jeg prøvde og gi henne morsmelkerstatning etter jeg hadde ammet og da roet hun seg ned, og la seg. Så da fant jeg ut at jeg ikke orket og amme mer, fordi den kosen det ble når vi ammet ble helt borte. Jeg ble sliten og stressa, og uten at jeg vet helt sikkert så tror jeg det var melka mi ikke hadde nok næring eller at hun ikke var fornøyd med den ihvertfall.

I prosensen med og bytte over startet jeg med å amme og gi morsmelkerstatning. Også fikk hu bare mer og mer erstatning og nå har vi gått helt over til det. Jeg syns det er mye bedre og gi erstatnign enn og ammen nå. Det var kos og amme på starten men nå på slutten ble jeg bare sliten og stressa. Når slapper jeg endelig av litt mer igjen, og koser meg masse sammen med Sarah-Isabell. og hun skriker heller ikke så mye. Når hun er våken nå så er hun våken og glad og jeg koser meg utrolig mye med hun.

Hun er fornøyd nesten hele tiden og gråter nesten ikke, og da blir jeg mindre stressa og klarer og slappe av og kose meg litt mer. Så prosessen hit til hr gått veldig bra :)

Liker

Kommentarer

Tina,
Noen ganger er det bedre å slutte å amme, så du har gjort det rette 😊
www.tinuz88.blogg.no
Helene Viktoria,
Det hørtes fornuftig ut. Jg måtte slutte å fullamme etter 4 måneder. Jeg hadde for lite melk, gikk over til å delamme, måtte slutte med det 3 måneder etterpå, for da begynte hun å bite, men etter det gikk det greit. Nå er hun passert året så nå drikker hun vanlig melk (litt lunka enda). Jeg synes du har vært flink jeg, og synes du er flink som finner ut av det etterhvert som tiden går 😊
elenanita.blogg.no
Monica,
Jeg ammet på sykehuset, og gikk over til flaske med en gang jeg kom hjem 😊 Jeg sov lite, jeg var allerede sliten før jeg fødte, jeg grein og grein fordi jeg ikke fikk det til .. Og med presset i fra sykehuset i tillegg.. Det var helt horribelt. Jeg tror det 'presset' er ment godt, men noen jordmødre er så nazi på den ammingen, at de nesten er skadelig for enkelte. Om man BURDE - på død og liv amme, så hadde de ikke solgt mme i butikk, i flere varianter og fra flere produsenter - og for introlerante barn. Just saying. Barnet får mat, mor har det enklere med seg selv i den forstand at man slipper å stresse og være lei seg fordi man ikke får ammingen til. Det virker ut som om noen barn holder seg mettere og roligere når de får erstatning også 😊 Det ble i allefall min gutt 😊
www.moneo.blogg.no
Marcela Constanza,
stakk innom får ønske deg en flott Tirsdag! <3 =)
mcff.blogg.no