Gravid om ung.

Hei alle sammen. Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan det er å være gravid som ung, og det kan jeg prøve å få svart dere på, sånn jeg har opplevd det hit til da.

Du få veldig mye blikk og kommentarer slengt mot det, fordi du er 16år og gravid. Så det er en tøff periode på starten, for mang både på grunn av familien og kanskje venner du er gald i. Jeg føler ikke jeg har mistet noen av mine venner, de støtter opp og snakker ikke dritt til meg. Ihvertfall ikke som jeg vet om enda. Har fått mye blikk, og kommentarer det har jeg, men når du får det må du bare heve hode over det og ikke la deg rive med, selv om det ikke alltid er like lett.

Når det kommer til foreldre så får man fort mye kritikk fra voksene rundt, om at dere er for små til dette, og at dere kommer ikke til å klare dette, og dere får ikke noe hjelp av meg hvis dere velger å beholde barnet, for det er uaktuelt for meg. Men det har jeg også egentlig vært ganske heldig der å, mamma har støtta meg fra dag en og bare sakt at hun kom til å støtte meg uannsett. Så der har jeg vært veldig heldig.

Det eneste som har vært litt slitsom med å være gravid i ung alder, er at jeg har fått veldig mange møte for å få info om alle valg og alt mulig jeg trenger å vite før jeg kan ta et valg. og alle de blikkene du får når du reiser på skolen, og reiser ut på ting med familie eller venner. Men syns egentlig det går ganske greit å være gravid som ung, så lang jeg har kommet nå.

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

Alina
,
Du er ganske sterk! Som får alle de dritt kommentarene og blikkene!
Nike Free Rum Sko 520 KR,
100% originale Nike Free Run sko på salg, opp til 80% rabatt, kjøpe nå skipsfart Gratis.
wwww.footsko.com
EverydayFashionLove,
Du virker som en utrolig sterk person som takler alt dette. Det er ikke bare bare å være gravid i en så ung alder. Alt ordner seg til slutt uansett, så dette klarer du fint! Ha en fin kveld videre 😊
everydayfashionlove.blogg.no
Emilie Auli,
karolinelibakk,
Stå på Emilie du er virkelig sterk. 😉
www.karolinelibakk.blogg.no
Emilie Auli,
Nathalije
,
hva sa søsknene dine til at du var gravid?
Trude ,
Så bra skrevet 😊 godt du har en mor som bryr seg, det tror jeg er kjempe viktig i en slik situasjon 😊 Du blir nok en god mor 😊 Veldig fint bilde av deg forresten 😊
www.trudekumann.blogg.no
Emilie Auli,
Emilie Auli,