Helt sjokka!

Hei alle sammen! Jeg er utrolig overrasket! Jeg trodde aldre innlegget mitt "#JegErHoraFraGausdal" ville bli delt så mye rundt og at jeg ville få så mye respons. Jeg er utrolig takknemlig for alle de fine kommentaren jeg har fått av dere, det betyr så utrolig mye.

Er er veldig overassekt før helgen hadde jeg rundt 300-500 lesere og nå har jeg opp til 20 000 lesere. Jeg har også blitt skrevet om på side2.no så vil du inn og se så kan du bare trykke på linken her: m.side2.no/helse/--de-mener-jeg-ikke-klarer-a-vre-mor/8448076.html

Men siden formen min er så dårlig som den er. Så tar jeg tidlig kvelden idag så vi snakkes.

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

xtoppgossip,
Hadde vært koselig om du såg innpå bloggen min, sladder og nyheter om toppbloggerene blir vel aldri gammel? Fin blogg, forresten 😊
xtoppgossip.blogg.no
RYKTEFLOMMEN.ORG,
SAVNET SLADDERBLOGG? SJEKK LINKEN!
www.rykteflommen.org
NN
,
Fin blogg! Du klarer dette! 😊
Maria
,
Jeg syns det er bra gjort å hoppe så høyt på topplisten 😊 Det er sterkt det du gjør, og du har gode verdier og tør å tenke slik mange tenåringer ikke gjør! Abort er veldig omstridt tema, og jeg syns det er flott det du skriver og reflekterer. Du kan påvirke mange til å tørre å gjøre samme valg som deg, menneskeverd er viktig!
Amalie,
Masse lykke til når babyen kommer, så koselig 😊
amrm.blogg.no
thefashionablemom,
Masse lykke til videre! 😊
thefashionablemom.blogg.no
93modellogmammatil2åring
,
Kor deg siste tiden som gravid og legg vekk alle de negative kommentarene du har fått! Stå på jente! Du er tøff som tørr og face dette på bloggen din.. men husk deg selv og husk å kos deg med deg selv denne tiden. Snart er dere to og du kommer til å savne magen ♡ bra blogg du har! Bare si ifra om det skulle være noe!:)
Katrine
,
Du er tøff!
madelen,
det er skrevet om det innlegget på nettavisen.no også! 😊
maded.blogg.no
Katarina
,
Du er ei utrolig sterk jente! Stå på! Drit i hva haterne sier 😊