Hva lurer du på?

Hei, etter jeg la ut innlegg om at jeg er gravid fikk jeg endal spørsmål både på nett og mobil så derfor så tenkte jeg at jeg kan ha en spørsmålsrunde der dere kan få stille de spørsmålene dere lurer på. Dere kan stille spørsmål fram til Mandag eller Tirsdag også svarer jeg på de spørsmålene som kommer inn. Så er det noe du lurer på om graviditeten eller om meg er det bare å spørre så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :)

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

IkkeTor
,
Hva syntes du om skolen du går på nå? Eller likte du den gamle bedre?
Linn Christine
,
Hvordan fant du det ut? Hvem var den første som fikk vite det uten om barnefaren, eller familiene deres? Tenkt på navn? Vet du kjønnet? Hva sa kjæresten din? Hva tenker du fremover? Tenkt på faddere? Hvor skal dere bo? Gleder du deg? Hva gjør du på fritiden? Hvem stoler du 100% på? Hvem er dine beste venner? Er du et fest menneske?
wenchepia,
Har du vært sammen med pappaen lenge?
wenchepia.blogg.no
Sara Emilie
,
hvordan var det å ha sex første gangen? hvor gammel var du? når har du bursdag? kan vi få se bilde av magen din? kommer du til å blogge om svangerskapet? kommer du til å fortelle om fødselen?
Elisa Isabelle
,
Hvordan skjedde det at du ble gravid? Liksom, hadde dere ubeskyttet sex, sprakk kondomen, glemte du p-pilla eller noe? Har vært oppi akuratt det samme, men jeg tok abort, absolutt ikke til å annbefale! Stå på, du er tøff!
Carina!
,
Gleder du deg? Hvordan går det med deg? Får jeg lov å være sånn Liksom "tante"? Gleder meg til å hilse på!! 😊 Glad i deg! <3