Innspilling til NRK!

Hei alle sammen! Idag har jeg hatt en dag med mye stress og morro. Det hele startet med at jeg måtte stå opp halv 8 og begynne og ordne meg og gjøre ting klart til NRK skulle kommer og intervjue og filme meg. Så kom Martin til meg litt før ni. ¨

Så når klokka ble halv 10 kom det 3 folk fra NRK og snakka litt med oss først også begynte de filminga av meg. Det gikk egentlig ganske fint, og det var gøy, men kjenne nå at jeg er veldig sliten, hahahha. De var veldig koselige de folk som var der, og veldig flinke. Så skal bli morro og se resultatet på NRK om en stund. Det blir morro. Håper du også vil følge med og se om du ser med på NRK. Jeg sier nok ifra når jeg vet når det kommet på TV.

Nå sitter jeg på toget på vei til pappa, så nå blir jeg sittende på toget en sund. Kjenner det egentlig skal bli godt og komme frem og bare slappe av litt. Etter en dag med masse stress og morro.

Håper alle har hat en like fin dag som meg :)

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

Helle
,
Line, jeg vet hvem du er og du trenger absolutt ikke å rakke ned på folk som er mye bedre enn deg. Greit nok om du ikke liker Emilie, men hvorfor i alles vide verden begynne å hakke på henne? Skjerp deg..
Emilie Auli,
Emilie Auli,
Emilie Auli,
Emilie Auli,
Ditt svar: takk
emilieauli.blogg.no/
Christina
,
<3
Pikk
,
Lal faen dum du er når du bare er 16 år og er gravid (facepalm)
Gulsem,
Så fin du er! høres spennende ut!
bildeimittliv.blogg.no
Emilie Auli,
Gulsem: Takk 😊
emilieauli.blogg.no/
life of this,
Drit i de småungene som er ute etter oppmerksomhet,Emilie. Du greier deg bra, men Martin burde ikke poste dritt på bloggen min 😊 Selv om gutten min blir prematur barn så betyr det ikke at han er funksjonshemmet. Lykke til!
lifeofthis.blogg.no/