Jeg er den unge og dumme mamman fra Gausdal

Hei alle sammen. Noen dager føler jeg meg bare veldig dum når jeg er 17 år og kommer med en liten baby. Ikke fordi jeg angrer eller fordi jeg er så ung og har en baby, men rett og slett fordi folk stirrer på meg som om jeg var en spennede film. Syns det er ganske ukonfortabelt når jeg går inn på en butikk eller inn i en folkemengde og halvparten av dem som er i folkemengden begynner og stirre og noen ganger begynner og hviske. Ja, jeg er 17år og har en liten baby. Det er det jeg valgte. Jeg valgte og beholde uannsett hva folk så. Og den dag idag er jeg utrolig glad for at jeg valgte det valget jeg gjorde. Uannsett hvor mange utfordringer det var den gangen, er jeg både glad og stolt over og være mor til vedens vakreste jente idag. Syns det er helt forferdelig at folk skal stirre og hvisk rundt meg når jeg er ute bant folk. Det verste er at voksne også gjør det. Trodde ihvertfall voksne folk klarte og oppføre seg som voksne folk. Men tydeligvis er det mange der ute i verden som ikke klarer det dessverre. Jeg skjønner at noen ikke syns noe om unge mødre, men om det er noe dere vil si så si det til meg istede for og gå rundt og hvisk for jeg merker faktisk at folk gjør det. Og det er ikke alltid det er like kult og gå rundt og så folk hviske og stirre. Jeg er stolt over valget jeg tok, og angrer ikke et sekund. Jeg står for valget jeg tok, og elsker livet som mor. Men hver så snill la meg få gå ut døra uten å føle men uvelkommen. For den lille jenta jeg har fått er den vakreste lille jenta i mine øyne, og ønsker henne den beste oppveksten. Hun er høyt elsket, og jeg ønsker henne alt vel.

Liker

Kommentarer

Guest
,
Vet hvordan det er. Er selv 20 år og mamma til en nydelig gutt. Her jeg kommer fra er det bare godt voksne folk som reagerer negativt, det er faktisk de på min alder som gir positivitet. Jeg har fått blikk og stygge kommentarer fra damer i en alder av 50+, de som er altvitdnde og bedre enn alle andre :P Ikke bry deg om hva folk sier og mener, det er ingen aldersgrense på å være mamma :)
Guest,
Kjenner emg veldig igjen (selvom jeg er 19, så swr jeg kanskje ikke eldre ut enn 17? haha). Synes faktisk at det ofte er de voksne som er værst på slikt!
Www.diaval.blogg.no
Guest,
Jeg fikk lille Emilie som 17 åring, er nå 18, men det er klart de voksne så stirrer å dømmer mest...
Malho.blogg.no
Guest
,
Unge mødre kan være like gode mødre som de eldre. Vær stolt over den fantastiske lille jenta du har skapt, og bare nyt tiden. Prøv å overse de som hvisker og sender blikk, selv om det sikkert ikke er lett. Ha en fin søndag :-)