"Jeg er hora fra Gausdal"

Hei alle sammen! Dette innlegget skriver jeg rett og slett fordi jeg blir utrolig skuffet over noen folk! Det er så mange utrolige folk som leser bloggen min, men så er det noen som leser den og kommenterer dritt og bare prøver å trykke meg inn i et lite skall.

De siste dagene nå jeg jeg fått endel stygge kommentarer. Og jeg bryr meg vanligvis ikke om de stygge kommentarene, men når det kommer 9-10 stygge kommentarer på under 2 timer og det står: "Knip igjen høle jævla tøs! Onge når du e 17?? Jævla trygde mor det ska bli av dæ da heller? Tenk mer" eller "#HoraFraGausdal osv. Er det noe som faktisk går litt inn på meg. Rett og slett fordi det kommer så mange og folk bare spamer ned for å ødelegge for meg. Her om dagen fikk jeg en haug med kommentarer som jeg ble kaldt hore. Men vet dere som kommenterer dette egentlig hva det betyr?

Sist jeg skjekket var en hore en som gikk rundt og hadde sex med alle og en hver. En som kan så på et hjørne i Oslo sentrum og selge seg selv ogsånn. Og sist jeg skjekket har ikke jeg drevet med noe sånt. Syns det er utrolig dårlig gjort av folk og kalle meg hore bare fordi jeg er 17 år og gravid. Ja jeg er ung og gravid, men det betyr ikke at jeg er en hore!

For de som ikke vet det så kan det være nok og ha sex EN gang så kan man bli gravid. Du kan ha sex en gang og bli gravid selv om du går på prevensjon også. Så det kan skje hvem som helst.

Så syns at folk som ikke har noe bedre og bruke tiden sin på. Enn å sitte hjemme foran dataskjermen og lese på bloggen min bare for å kommentere dritt på bloggen min. Dere kan egentlig bare gi dere. Bruk tiden på noe annet enn å prøve å trykke meg ned i grusen! Man virkelig ikke skjønne hvordan dere kan ha så lite respekt over andre mennesker. At dere faktisk vil prøve å ødelegge for andre mennesker. Kjenner jeg blir utrolig skuffet over folk som holder på sånn.

Er du enig med dette jeg skrev her trykk på "liker" nederst på innlegget :)

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

kåt gutt 33
,
Hei jeg synes er uendelig å kommentere vis dem jør de så er di som har problemer du er en fin jente
trønder
,
De stygge kommentarene sier vel mye nere om en del folk i Gausdal enn hva det sier om deg. Er vel bare å se litt på hva de har skrevet ang Engelandsaken, det bekrefter at det er mye byggdetullinger der. Ønkser deg alt godt for deg og familien. Vær stolt over at dine gode gener går videre, Gausdal trenger visst litt nytt blod.
Benedikte
,
Hei. Jeg tenker at du først og fremst må heve deg over det folk sier. Uavhenging av hva det er. Fro din egen del og barnets bør du bare la det ligge. Du vet selv hvem du er , hva du gjør og har selv ansvar for det. Derfor bør ingen andres negative meninger bety noe som helst. Jeg tenker også at det ikke er noen god ide å blogge om det. Det vil bare gjøre ting værre. Du får mest positive tilbakemeldinger her, men i ett bygde Norge vil jeg tro du bare forer rykter, og drittslengere med mer "mat". Jeg syntes du skal fokusere på å blogge om det som er positivt, og ikke ting somlager mer dritt for deg og din egen del. Husk ting kan gjerne bli brukt mot deg. Jeg snakker av erfaring, og vil bare gi deg råd. Jeg fikk selv barn som 16 åring, og det er ingen dans på roser, men de fleste fikser det greit. Det er ingen tvil om at det er lurt å vente, nettopp fordi livserfaring har mye å si når man skal oppdra barn. Men har det skjedd, så gjør man det beste ut av det og jeg ønsker deg all lykke til med en ny epoke i ditt liv.. Tenk positivt og fokuser på det 😃 😃
Therese
,
Jeg er over tretti og hadde en venninne som ble gravid når hun var 17. Hun ble i tillegg gravid med en som solgte dop og var beryktet. Hun studerte data, og ble nummer to i sitt kull. Hun har nå flere barn med en annen mann og tjener 750.000 kr på sin jobb innefor data. Å studere når du har fått barn lønner seg og er helt uproblematisk, så noen trygdemamma trenger du ikke å bli:-) Lykke til. Målet ditt nå er jo uansett å være en god mamma, så det er bare å nyte det framover!
Anonymous
,
Igjen ser jeg at du har gratis Wifi i panna! 😊
SomeDude
,
Folk er teite. Men internett er svært, og om du skal ta deg nær av trollene sine kommentarer burde du ikke blogge. Skriv heller dagbok, eller opprett en stengt side som bare dine venner har tilgang til.
Maiken,
Jeg syns du er utrolig tøff jeg, unge dame! Det å få barn, eller i det hele tatt ta det valget når du finner ut at du er gravid, er et veldig tøft valg. Det er ikke mange som går igjennom med det, men jeg mener dere som tør å gå fram med det, og det å dele det så åpent som du gjør, er de tøffeste. Håper virkelig du trives med graviditeten, og masse lykke til videre med den lille og deg 😊 Et lite tips fra en tidligere blogg.no blogger med mange hatkommentarer for idretten min, sperr bloggen fra de som ikke kommenterer noe trivelig til deg. Heller ha den med en inngangskode du kun deler med faste, og troverdige lesere! Da slipper du å bli rakka ned på på den her måten. Hore er du ikke, du er ei pen og flott jente som har sterke meninger i din sak! Stå på!
lifeofmaiken.femelle.no/
420swag
,
fin du er 😊
Sylvi
,
Hei 😊 Vet du at jeg synes du er skikkelig tøff, jeg fikk barn da jeg var 16 år og i dag er jeg 42 år om mormor til ei jente på 7. Og min datter fikk barn da hun var 18. Det å få barn er en velsignelse uansett om du er ung eller gammel. Jeg vil ønske deg lykke til videre 😊
jani
,
Ingen som skal kunne dømme deg og snakke drit om deg før di har gått i dine sko, langs dine veier.