Livets dans på roser

Hei alle sammen! Hverdagen med en liten baby er helt fantastisk, men selv om ting er herlig og koselig kommer det dager der ting er vanskelig også. Jeg har ikke hatt så veldig mange av de vanskelig dagene enda men de komner.

Men som sikkert mange vet er det mye hormoner i kroppen etter en fødsel og mens du ammer, og de er ikke alltid like lett og takle. Jeg føler meg ikke mye hormonell, men har hatt noen kvelder der jeg har vært veldig sliten da jeg merker hormonene.

Så jeg merker de er at jeg plutselig kan begynne å gråte uten å vite hvorfor. Eller at jeg et sekunde er litt tankefull og trist, og plutselig neste sekund er jeg glad som en sol. Men sånn er livet også når du ikke har barn eller hormoner. Alle har dager som ikke er så lette og dager som er helt fantastisk.

Jeg bor hjemme hos foreldrene min og mange å ta hensyn til. Noen dager er det lett og andre dager kan det være veldig vanskelig. Men de dagene det er vanskelig så prøver jeg å samle tankelen og si til meg selv at alt jeg gjør skal være det beste for Sarah-Isabell og det funker egentlig veldig bra. Hvis jeg har veldig mye tanker som er vanskelig å ikke tenke på skriver jeg det ned i en bok. Det er også en fin møte å bli kvitt det på. Da får jeg tømt meg for de vansklige tankene, samtidig som jeg føler jeg får snakket om det som er vanskelig uten at noen trenger å vite det.

Men nå som jeg har den lille prinsessa mi så er det ikke mye negativt å tenke. Egentlig er det helt fantastisk å ha hun her. Hun lyser opp dagen hver eneste dag.

Før hun kom til verden hadde jeg veldig mange morgner jeg våknet og grua meg til å stå opp. Rett og slett fordi jeg viste ikke hvordan dagen skulle bli. Det å gå ut døra og på skolen var en utfordring i seg selv, fordi jeg følte meg ikke velkomme i nærmiljøet der jeg bor. Jeg fikk mye blikk og var mye for meg selv. Tiden ute ble lang og jeg gledet meg alltid bare til å komme hjem.

Men nå etter hun kom har hverdagen blitt helt anledes. Å gå ut døra er ikke noe problem lenger. Det er bare veldig koselig og jeg har et smil om munnen. Jeg føler meg ikke alene lenger. Jeg har verdens beste jente med meg heletiden og det er helt fantastisk. Så etter hun kom er det ikke noe problem.

Den beste følelsen er når hun ligger å smiler til meg og viser glede og søker kontakt. Da får jeg en så stor glede inni meg som er helt ubeskrivelig fantastisk. Så tiden med Sarah-Isabell gjør meg til den lykligste mammaen i hele verden det er jeg sikker på. Hver sekund blir nyti!!
Ps. Fikk spørsmål om jeg kunne lage en video av hverdagen vår og det skal jeg gjøre men er på freie ihelga så det kommer til uka eller neste helg:) men det kommer:)

Liker

Kommentarer

Hadde vært moro å se en video 😊 så søt hun er <3 fint Bilde av dere 😊
simmeblogg.com
Linn H Olsen,
Diaval,
Kjenner meg mye igjen med hormon-delen, hehe, fikk min lille gutt en mnd etter at jeg fylte 18. Det går seg heldigvis til etterhvert! Utrolig skjønn hun er! 😊
www.diaval.blogg.no