Menneskeverd

Hei alle sammen! Idag er det fredag, og Jeg regner med det er mange som gleder seg til helgen kommer. Det gjør ihvertfall jeg. hehehe.Jeg fortalte på et tidligere blogginlleg at forje lørdag var det noe to trivelige jenter og 3 trivelige kamramenn fra menneskeverd som ville intervjue meg. Det var ufatelig koselig. De var hos meg en gang i løp av svangerskapet også for å lage liten sak om min graviditet og hvordan jeg syns det var, og ville følge saken vidre opp nå når hun var født for og skrive vidre om det :) Så på fredag kom de og vi holdt på hele dagen :)

Her er forje utgave

De kom rundt 11-12 på fredagen og vi holdt vel på til rundt klokka 16:00. Det var utrolig koselig å ha dem her. Jeg stortrivdes med dem. De er så utrolig koselige og veldig glade. De er veldig flinke til å sprre glede rundt seg :) Vi holdt på i 4 timer med kameraer i alle kanter og spørsmål som ble stilt og svart på. Jeg skal ærøig innrømme at jeg var veldig sliten etter de hadde reist, men det var gøy. De er å positive og glade alle sammen. Så det var bare en glade og være sammen med dem :) Er dere innteresert i å ta en tur innom dem nettside og se litt så kan dere bare trykke på denne linken: http://www.menneskeverd.no/ og http://ungmenneskeverd.wordpress.com/. Jeg anbefaler dere virkelig å ta en tur innom, de skriver om mye viktig her i livet.

Her kommer det noen bilder fra dagen :)

Liker

Kommentarer

Helga Marie Stigen Sørhagen
,
For ei nydelig jente du har fått, Emilie! Kjekt å se så fine bilder av dere. Alt godt til dere begge!
Karen
,
Joddi ser man at håret ditt er falskt. Like falskt som deg. Stakkars Sarah_Isabell ,du greide ikkje finne et fint navn en gang. Hvorfor gidder du å late som? Du er bare ute etter oppmerksomhet,alle vet det. Jerregud. Du er ikke den eneste som har fått unge i din alder. Men du får det til å virke som at du ber såååå spesiell ,men det er du ikke. Veninna mi oppfører seg mye mer voksen enn deg og hun har en sønn og er yngre enn deg.
20år & mamma til 2 ❤️
,
Haha, herregud. Hva skjer med kommentarene over? Det må virkelig være bedre ting å finne på, enn å henge ut andre.. Høres ikke ut som du er rette personen til å snakke om hvem som er voksen og ikke. Falskt hår eller ikke, har da ikke ikke noe med hvordan ho er som person! Oh my....
Madam Malcin
,
Ikke hør på kjerringene som slenger dritt til deg, de er bare misunnelige og ynkelige små personer. Respekt til deg fra meg:)