Mitt føste møte med lillesøster

Mandag 25. januar ble Sarah-Isabell storesøster til en vakker liten jente, og det var mange spørsmål og tanker om hvordan Sarah-Isabell ville regere på at det kom en baby inn i huset som hun må dele oppmerksomheten med. Jeg kan ikke annet en å skryte av Sarah-Isabell for det går over all forventning.

26. januar fikk Sarah-Isabell komme på sykehuset og hilse på lillesøsteren sin og det gikk kjempe bra. Hun syns det var kjempe spennede med en liten baby. Idet hun så meg kom hun full fart bort til meg og kom opp på armen, også gikk vi bort til babyen så hun fikk se, det syns hun var veldig morsom og hun var kjempe forsiktig, siden det gikk så fint valgte jeg å sette henne ned på gulvet også tok jeg Thea-Aurelia opp og satt meg ned på huk, så Sarah-Isabell komme se litt mer på henne.

Hun syns det var veldig morsomt, og smilte fra øre til øre. Litt sjalu ble hun nok også så litt trøst måtte hun ha når hun "datt". Men hun var kjempe filnk. Hun var forsiktig med Thea-Aurelia og tok det veldig rolig. Det var en helt fantastisk følelse og se hvor flink og forsiktig hun var med Thea-Aurelia. Nå kommer det en video der dere kan se hvordan det første møte med lillesøster var for Sarah-Isabell.

Liker

Kommentarer