Morsome og skremmende drømmer

Hei alle sammen! Jeg har lagt merke til noe litt morsomt mens jeg har gått gravid. For du drømmer utrolig mye rart når du er gravid. Hvertfall gjør jeg det og mamma sier hun gjør det hun også. Hahahha Noen ganger kan jeg drømme noe koselig drømmer, men andre ganger drømmer jeg ting som virker så ekte at jeg våkner og blir litt skremt.

Inatt for eksempel drømte jeg at Sarah Isabell kom til verden, og det som var det ekleste med det var at når jeg kom på sykehuset så spurte de hvor langt jeg var på vei og da var jeg like langt som jeg er nå. Og det var egentlig en veldig koselig drøm, men samtidig litt ekelt når jeg våkna for det føltes ut som jeg faktisk hadde føda. Men skjønte jeg fort at det var en drøm for jeg våkna jo i senga; men det var akkurat som om jeg hadde fått en fortidligfødt liten prinsesse. I drømmen var den lille prinsessen min den vakkreste lille snuppa i hele verden. Hun så helt fantastisk ut.

Jeg har også drøm mye annet rart som den lille prinsessen min! Det er helt sikkert. Det er ikke så lenge igjen nå, eller tiden går ihvertfall veldig fort, så gleder meg veldig til hun faktisk kommet ut og jeg får hilse på den lille vakkre prinsessen min. Kjenner jeg gelder meg veldig etter inatt ihvertfall :) Hahaha

- Drømte du mye rart, morsomt, skumelt under svangerskapet?

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

donnalouise,
haha, helt sykt hva man klarer å drømme!
donnalouise.blogg.no/
Elise Regina Rudrudjordet,
Jeg å har helt rare drømmer nå som jeg er gravid. Det verste er at de virker så ekte. En gang drømte jeg at samboeren var utro mot meg, og jeg våkna av at jeg gråt liksom. Det er egentlig slitsomt å drømme når det virker så virkelig og ekte!
elisereginaa.blogg.no