Sarah-Isabell sitt rom

Hei, jeg har fått endel spørsmål om jeg kan legge ut bilder av leiligheten, og det skal jeg selvfølgelig gjøre, men vil komme helt på plass før bildene kommer. Vi har hatt endel ting som har manglet og har vært veldig nakent i leiligheten, derfor har jeg valgt å vente til ting her kommet litt på plass. Idag dro vi til Gjøvik for å ha noe å finne på for det første, også for å handle inn litt til rommet til Sarah-Isabell.

Syns hun skulle få et rom som passet henne bra, og som hun kan få ha det gøy, leke og kose seg på. Jeg må jo selvfølgelig være med henne mens hun leker enda, men før vi vet ord av det løper hun fram og tilbake, og da vil jeg ordne et rom hun vil inn på og utforske. Vi leker veldig mye sammen og har det veldig gøt, og da er det veldig koselig at vi kan leke inn på romme henne.

Jeg ble selv veldig fornøyd med resultetet på rommet hennes, og det tror jeg virkelig hun ble selv også, hun smilte ihverfall fra øre til øre, og syns det allerede var gøy å utforske. Hun la seg også med en gang, og stille ble det også, Så tyder på at hun trivdes. Her får dere en smakebit på rommet henne også kommer det en video romvideo enten imorgen eller til uken.

Liker

Kommentarer

Hege,
Kjempe fint rom Sarah-Isabell har fått 😊
hegel.blogg.no