Sarah-Isabell skal bli storesøster

Ja, du leste riktig. Jeg er gravid igjen, og skal ha et barn til. I januar skal Sarah-Isabell bli storesøster til en liten jente. Det er litt rart og vite at jeg venter et lite barne til allerede. 18år og tobarnsmamma. Men sånn er det blitt.

Det å finne ut at jeg var gravid igjen var veldig rart, og ikke forventet. I uke 10+3 ble jeg sendt på en tidlig ultralyd, fordi vi hadde mistanke om det, men ikke var sikre, og det viste seg at jeg var gravid igjen. Det kom som et veldig skjokk, men valget var ikke så vanskelig. Når jeg var inne på ultralyden fikk jeg spørsmål om jeg ville beholde eller ta abort. Og hvis jeg skulle ta abort ville de helst sette igjen med en gang, fordi de vil helst gi en medesinsk abort som tar nesten 1 uke.

Når jeg fikk høre hvordan en medesinsk abort foregikk, igjen. Var ikke valget vanskelig, jeg hadde ikke klart å utføre den aborten, jeg kunne sikker bestillt en time, men hadde ikke klart å tatt den tabletten, så det så jeg ikke vitsen med. Jeg snakket litt med Martin og vi kom fram til at barne skulle bæres fram, og gjøre det beste ut av situasjonen.

Vi gleder oss utrolig mye til den lille kommet til verden. Det blir utrolig spennende og se hvordan Sarah-Isabell vil ta henne imot, og hvordan hun vil reagere på å få en søster. Det vil bli en ny tilværelse for oss, men vi gleder oss utrolig mye alle sammen. Tenk Sarah-Isabell skal bli storesøster.

Er det noe du luere på er det bare å kommentere under.

Liker

Kommentarer

Marlene,
Gratulerer så mye 😊
www.marlenes.blogg.no
me
,
Gratulerer til deg og Martin 😊 Det er bedre og få barn med samme mannen og ikke ligge rundt med alle ( til deg øverst) 😊 Masse lykke til med jenta<3
Karen Margrethe
,
Karen Ariel her 😊 er ikke jeg som har skrevet den første kommentaren her! Gratulerer så mye Emilie <3 dette blir koselig:) Sarah Isabell kommer til å bli en fantastisk storesøster kan jeg tenke meg 😊
Kjersti,
Gratulerer 😊 stor respekt før dokker toan 😊 Æ trur nok Sarah blir litt sjalu av sæ men det e nok normalt 😊 men æ trur ho blir å kos sæ masse som storesøster 😊 Løkka tel videre 😃
www.j3ntan.blogg.no
Heidi,
Dette vil dere klare helt fint. Ikke tenk på hva andre sier eller syns,dere vet best. Gratulerer til dere 3 💕
guttasmamma.blogg.no
Malene Eriksen,
Gratulerer og masse lykke til 😊
www.maleneeriksen.blogg.no
Rebecca og Kristine,
Gratulerer så mye og masse lykke til 😊
www.marykayrk.blogg.no
Helene viktoria,
Gratulerer så mye 😊
elenanita.blogg.no
Susanne,
Lykke til med graviditeten! 😊 Er du ung, har du og mer energi til to barn. Detta kommer til å gå helt fint! 😊
susannelisette.blogg.no
Marlene Hansen,
Åh Gratulerer så mye! 😊 har fulgt med på bloggen din siden du var gravid med Sarah Isabell, og gleder meg masse til å følge deg videre fremover!:) Lykke til:-)
marleneh.blogg.no