Smerter, smerter, smerter

Hei alle sammen! Idet å gå den siste tiden gravid er utrolig slitsomt. Grunnen til at det er slitsomt er fordi jeg har så utrolig mye smerter i kroppen, jeg sover nesten ikke, jeg stresser mye og jeg går egentlig bare å venter på at fødselen skal starte. På torsdag er det akkurat en måned til termin, og det er utrolig kort tid egentlig. Jeg gleder meg utrolig mye. Men den siste tiden har jeg hatt så utrolig mye smerter i underlivet og magen og det kan noen ganger bli så vondt at jeg blir gående som en pingvin. Så jeg gleder meg egentlig veldig til hun kommer ut.

Det er vanskelig å si helt sikkert hva de smertene kommer av men tror og håper det bare er modningtegn, jeg har hatt utrolig mye av det også så det kan godt henne det er det. Men siden jeg ikke har vært igjennom en fødsel før er det noen ganger jeg føler at fødselen snart begynner også. Jeg blir ikke akkurat så veldig sjokka hvis jeg plutselig får rier nå, men håper selvfølgelig ikke det skjer.

Det er mange som tror hun kommer til å komme før termin. Rett og slett fordi jeg har hatt så mye tull gjennom svangerskapet og hun har liksom alt klart til å komme ut. Han mange ganger fått beskjed av leger og jordmødre om at de tviler på at hun blir inne til termin. Det er mange som tror hun kommer før termin. Men det er jo ingenting som er godt og si. Men har nå hatt så mye smerter de siste dagene at jeg egentlig bare går og venter på at riene skal begynner, og går å håper på at hun ikke vil ut før om ihvertfall 2 uker. heehehe for da får jeg fullført første året VG1 også.

Men jeg tar et sekund, et minutt, en time, en dag, en natt og et døgn av gangen, også ser jeg hva som skjer og når det skjer!

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

skyisthelimit,
Du er positiv mot alt det som hender i livet ditt, og det er bra! <3
skyisthelimit.blogg.no/
Tryggve og Caroline,
huffda, er ikke greit med slike smerter nei! besøk bloggen vår for å se meg sminke kjæresten min! (garantert en god latter!)
www.bottomdollar.blogg.no
Onga e for voksne din brøddumme hurpe
,
Knip igjen høle jævla tøs! Onge når du e 17?? Jævla trygde mor det ska bli av dæ da heller? Tenk mer
Kjipt å være emilie...
,
Helt enig med onga e for voksne din brøddumme hurpe. Er flau over å være Norsk, nå som jeg leser dette. Men er ikke akkurat sjokkert over at utseende er mildt sagt labert. Når du er 17 år og har unge...
#HoraFraGausdal
,
En liten notis.
Meget skuffet mann fra Voss,
Må si at det er meget uansvarlig av deg og være gravid i denne alderen. Liker ikke fremgangen til de over, men uten fornærmelsene så er budskapet klart. Framtiden må vurderes.
vetikkedesverre
karina FB
,
Hahahah, tenk at det er voksne mennesker som sitter og kommenterer slike idiotiske kommentarer! Har alltid sagt at voksne er de verste mobberene og virker som at jeg har mer og mer rett! Skam dere! Tenk å være voksne og fremdeles være like umodne som drittunger! Er DERE netttroll som får meg til å skamme meg over å være norsk! Du er kjempesnill og god, Emilie ♡ Gleder meg til å bli "tante", love you ♡
Emilie Auli,
karina FB: Takk Karina <3 hehehe love you2 <3
emilieauli.blogg.no/