sykehuset igjen

Hei alle sammen! Siden jeg har ligget dårlig hele helga og ikke klart og spist noe uten at det skulle komme opp igjen ble jeg sendt til Lillehmmer sykehus for en liten skjekk om at var som det skulle. Jeg har jo kjent liv hele helga så vi regna ikke med at det var noe alvorlig, men de ville ta en liten skjekk for sikkerhets skyld. Så idag tidlig tok jeg og mamma turen utover til Lillehammer sykehus der vi ble tatt veldig godt imot. Jeg måtte sitte med sånn aperat rundt magen i 20 min som skulle måle aktiviteten og hjerte til det lille nurket mitt. Og alt så helt fint ut.

Vi er ikke helt sikre på var diareen og oppkasten kommer fra, men vi skulle se det ann. Hvis ting blir verre eller jeg ikke får i meg noe mat de nste dagene framover må vi jo bare ta kontakt igjen. Men det fant ikke noe galt. Mange har sakt til meg at de var sånn fødselen dems startet. De var syke og sengeliggende med diare og oppkast i litt under en uke før fødselen kom igang. Så det kan jo alltids henne det er det, men det er vanskelig å si for en fødsel er forskjellig hos alle.

Det er jo også mye som skjer med kroppen den siste tiden i svangerskapet og du blir jo veldig sliten så det kan jo komme av det også, men jeg vet ikke. Så lenge alt er bra med det lille nurket i magen så er det greit for meg. jeg overlever uannsett, selv om det er litt kjedelig nå, hehehe :P Håper bare jeg snart klarer å spise igjen så jeg slipper å reise inn til sykehuset for å få drypp. For jeg er jo nødt til å få i meg litt næring. Kan ikke akkurat gå uten mat i fele uker. Men alt ordner seg. Uannsett hvordan jeg har det nå så er det glemt når den lille prinsessa mi kommer, og da tenker jeg nok antagelig å det var vært og ligge syk også.

Håper alle får en fantatisk tirsdagskveld vidre så snakkes vi :)

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

Katarina
,
Masse god bedring! Håper formen din blir bedre! Beundrer styrken din. Du kommer nok til å bli en fantastisk mamma! 😊
NathalieStrand,
Masse god bedring håper det blir bedre snart, sånn at du får i deg mat igjen 😊 Ikke noe godt dette!
sjukepleierjinta.blogg.no/
Tina,
Huff ikke greit å høre. Masse god bedring 😊 Håper du får i deg litt mat. Viktigste er at du spiser noe du får i deg om det er sunt eller ei 😊 Mat er jo mat.
www.tinuz88.blogg.no
Terje K
,
Dette klarer du fint....god som gull du vennen 😊
Bente Holst
,
God bedring 😃
Irene
,
Hei! Så koselig blogg, håper fødselen går bra! Det blir helt sikkert en nydelig baby 😊 Lite tips, håper du ikke tar det ille opp, men har du prøvd å fyllt i brynene dine? Tror det hadde framhevet ansiktet ditt enda bedre 😊 Ønsker deg alt godt!
mari
,
sjekk*
Karoline T
,
Mari: Seriøst? Må du virkelig rette på andres skrivefeil? Emilie, du er så sterk! Beundrer motet ditt, og håper alt blir bedre nå i den absolutt siste tiden av svangerskapet, og i alle år fremover<3