Tror jeg snart vil kalle det nettmobbing!

Hei alle sammen. Begynner å bli litt lei, noen kommentarer nå. Har nå siden jeg begynte å blogge hatt noen som har slengt drit til meg anonymt på mange av innleggene mine. Det som egentlig er litt morsomt er at selv om dere skriver dere som anonyme så får jeg opp IP-adressen deres. Jeg jeg skal ælig se at jeg brydde meg ikke så veldig om de kommentarene de kom med. Men syns de nå har begynt å gå litt langt. Dette er faktisk nesten på nippen til nettmobbing snart. Har noen venner som har lest kommentarene og de er enige med meg. Jeg har også slettet noen fordi ikke alle skal lese det. De som har komentert det har brukt forskjellig navn både anonym og litt annet, men vet jo at det er den sammen. for har fulgt med på IP-adressen.

Kjenner den siste Kommentaren jeg fikk såret litt egentlig. Det er også noen tidligere jeg hår fått som jeg har sletta som også var litt sårende. Greit nok at dere ikke liker at jeg er gravid og at jeg går på skolen deres. Men dette går faktisk ikke ann og holde på sånn. For noen ting sårer andre. Og dere har ikke engang noe babyen min å gjøre. Hvis dere ikke liker å lese og høre om det så ikke les bloggen min. Noen ganger tenker jeg at herregud. Er de virkelig så sjalue? Det virker nesten litt sånn.

Men en ting er sikkert og et er at dere har gått over streken når jeg får kommentarer om: at jeg ikke er velkommen på skolen, og jeg burde være skamfull over at jeg er der. Og at jeg får komentar der det står: "håper ungen deres dør" eller "Hahahaha! CP-unge!!! Ler høyt hvis ungen din får det,og blir stygg som deg!!"

Det som sårer mest med de komentarene er at de snakker så mye dritt og babyen jeg skal få. At jeg har CP er noen jeg har hørt oppgjennom barndommen. Og prøvd og ikke bry meg, men det er noe som går innover meg når folk bruker der på den måten. Og greit jeg er kanskje ikke så populær på skolen, men jeg går med heva hode til skolen hverdag og møter opp. Uannsett. Det er mange ganger jeg bare har hatt lyst til å ligge i senga og sove. Fordi jeg ikke er den som alle vil snakke med.

Men jeg syns det er jævelig umodent og sitte og snakke sånn til meg over nett. Hvorfor kan dere ikke si det til meg face to face på skolen? Er det så farlig hvis dere har så mange på deres side lell som dere mener? Pluss at dere er så feige at dere må skrive det anonymt. Jeg kan fortsatt finne ut hvem det er. Kunne virkelig ønske at dere som er så jævlig tøffe på nett kunne vært det face til face med meg... eller så kan dere egentlig bare gi dere. Er ganske lei. Og grunnen til at jeg snart vil kalle det nettmobbing er fordi dere har holdet på så lenge nå. Og dere har tøyd noen grenser. Og jeg blir faktisk litt såra av noe av det.

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

Emilie Auli,
Tonje
,
Aldri møtt deg, men følger med på bloggen din. Synes du er ei utrolig sterk jente, som virkelig klarer å stå for meningene sine. Jeg ønsker deg masse lykke til videre i svangerskapet og da prinsessa kommer til verden! Klem:)
Emilie Auli,
tuse takk 😊
emilieauli.blogg.no/
Stå på ! Hvis dem hva du er laget av !
cathrinehenriksen.blogg.no
Emilie Auli,
cathrinehenriksen: Takk 😊
emilieauli.blogg.no/
frubangsunivers,
Kjære deg, det vil bestandig være noen som må tråkke på andre. Ikke la de komme under huden din! Jeg ble selv mamma som 17 - åring og fikk høre at det var "forkastelig at barn fikk barn" og den slags tull. Slike mennesker tåler tydeligvis ikke å se styrken i andre. For du har en helt utrolig egenskap i det at du er sterk nok til å lage et helt lite menneske og kjærlighet nok, ikke bare til deg selv, men til den lille også! Disse som er ute etter å knuse deg har kun øyne for seg selv og sin egen selvhøytidelige skittmoral, og den kommer tilbake og treffer de midt i ansiktet når de minst venter det. Jeg er nå gravid med mitt fjerde barn og fyller skrekkelige 30 om litt over en uke og, i fare for å virke SKIKKELIG urgammel, du blir mer hardhudet etterhvert 😊 Man er ekstra sårbar når man bærer frem barn, mye hormoner og følelser og man blir fort litt "på tuppa", men hold ut!
frubangsunivers.blogg.no
Emilie Auli,
frubangsunivers: Takk 😊
emilieauli.blogg.no/
Kine,
Tenker på deg skjønne jente 😊
kinel.blogg.no
Emilie Auli,
Kine: Takk 😊
emilieauli.blogg.no/
Sandra
,
Bare ekkelt når folk skjuler seg bak Anonym.