Unnskyld til dere som misforsto

Hei alle sammen! Jeg har skjønt at det er mange som har misforstått det ene innlegge mitt (Aboet føles som et drap) Det var ikke menningen at folk skulle toke det som at jeg mente at de som tar abort dreper noen. For jeg har egentlig ikke noe imot folk som tar abort. Det er fult og helt deres valg. Det jeg mente med det innlegge var at for meg når jeg tenke på det følte jeg at jeg tok livet av en unge. Rett og slett fordi jeg menner at når hjerte har begynt å slå er det et liv.

Men selv om jeg menner det vet jeg at det er mange som velger å ta abort noe jeg har stor respekt over. Hvis du selv ikke er klar for å ta den rollen som vil komme, er det det beste valget for det. Jeg syns det var viktig å informere om at jeg ikke mene noe vondt til dere som veldig abort. Jeg formulerte meg kanskje litt dårlig i innlegget og det var kanskje derfor mange tolket det feil. Derfor syns jeg det var viktig å så sakt til dere som tok dette innlegget ille opp at jeg mente ikke at alle som tar aboet er "modere". Det eg mente var at for meg ble det feil. Jeg hadde ikke klart og leve med det. Jeg hadde antagelig sittet igjen med føelesen av at jeg tok livet av min egen unge. Men det betyr ikke at dere gjør det. Alle har sine grunner til å ta abort, og det er vansklig nok for dere å takle det også. Så det er utrolig viktig for meg at dere som tok dette feil, kan få en liten unnskyldning. Det var ikke menningen at dere skulle tenke sånn på det.

For der tok deres valg og jeg respektere det. Jeg har ikke noe imot folk som tar abort, men jeg hadde mye imot det å ta abort på mitt barn.

-EmilieAuli-

Liker

Kommentarer

mmffee,
Alle har sine meninger og alle må bare respektere hverandre 😊<3
mmffee.blogg.no
Gunn Alice,
Gratulere med 4 plass på blogglista! 😊 alle har forsjellige meninger! noen er imot abort og noen er for det og noen har rett og slett ikke satt seg en mening om saken, selv så er jeg verken for eller imot, jeg mener at det kommer helt an på situasjonen man er i som menneske.
linkit.blogg.no
Karina Marie
,
Som barn av så ung mor selv, syns jeg det er synd du ikke tok abort. Både for din egen, men mest for barnet sin del. Ønsker deg lykke til, det trenger du.
Skrivleif
,
Menner du eller mener du? 😋 Morsomt å lese!
Christina
,
Hvorfor kommentere skrivefeil? hold det heller for deg selv!!
millamilleblogg,
ikke vær redd for å si det du mener. alle kommer til å tolke ting vi bloggere siere hele tiden, men det er vi som vet hva vi mener, jeg syns det er bra du sier din mening uansett hva. tolker dem feil, så tolker dem feil.. son er det bare.
millamilleblogg.blogg.no/
Inger Marte,
Vet du hva.. Du må bare heve deg over alle de som har så store fritidsproblemer at de sitter foran dataen bare for å få deg til å føle deg dritt. Jeg fikk sønnen min rett etter at jeg fylte 18 år og tro meg, det var ikke mye støtte å få. Foreldrene reagerte med: "Skal du ødelegge hele ungdomstiden din med å få unge" Og det husker jeg utrolig godt enda, det er faktisk over syv år siden de fikk den nyheten nå..! Og vet du hva, det har i lengden bare gjort meg sterkere. Sønnen min har vokst opp til å bli den mest omtenksomme og kjærlige gutten jeg vet om. Og jeg er så utrolig stolt av han<3 Du kommer til å bli en fantastisk mor, og husk at en fin kommentar overgår ti stygge;) Masse lykke til=D
howtobechic.blogg.no
Karoline T
,
Karina Marie: Hvordan kan du skrive sånt?! Herlighet, blir aldeles kvalm. Ha deg vekk hvis du har noe imot at hun blir ung mor, det er tross alt det denne bloggen handler om.
Samara,
Lett å misforstå, du som alle andre kan si meningen din!
flawless.blogg.no